Jamesista

Jamessmaller

 

Toivottomuudesta toivoon, sekaannuksesta selkeyteen ja pysähtyneisyydestä kiihdytykseen!

Tunnetko olevasi jumissa? Jatkatko tärkeän tavoitteen saavuttamista yrittämällä  vajoten epätoivoon kun tavoitteesi epäonnistuvat? Kuka ei olisi kokenut näitä tunteita! Vaikka voimme olla menestyneitä monilla alueilla, vain muutama voi sanoa etteivät he ole pyristelleet päästäkseen vapaaksi esteistä joillakin elämän tärkeillä alueilla.

Läpimurto on matkalla! Menestyskirjassa Avaimet Mahtavaan Läpimurtoon James jakaa 17 avainta läpimurtoon. “Avaimet” ovat yhteenveto Jamesin henkilökohtaisista kokemuksista, raamatullisista periaatteista ja tiedosta, jota hän on kerännyt opiskellen teologiaa, psykologiaa, terapiaa ja elämäntaito-ohjausta.

Etsitpä sitten parempaa ihmissuhdetta, parempaa työpaikkaa, parempaa kehoa tai parempaa mielentilaa, avaimet voivat auttaa sinua. James havainnollistaa näitä avaimia seitsemän pääalueen parissa: hengellisyys, psyyke, tunne-elämä, fysiologia, talous, suhteet ja ura.

James jakaa joitakin suurimpia läpimurtojaan mukaanlukien, kuinka hän tiputti painoaan yli 32 kg, sai ottaa vastaan tuhansia dollareita antamalla pois satasen, suoritti yliopistotutkinnon huippuarvosanoin, näki ihmeitä, parantumisen ja yliluonnollisen. Luettuasi Avaimet Mahtavaan Läpimurtoon tulet ymmärtämään

  • Jumalan ensisijalle asettamisen tärkeyden
  • Kuinka valita oikeat, saavutettavat päämäärät
  • Kuinka ylläpitää motivaatiota vaikeiden aikojen läpi
  • Anteeksiantamisen tärkeys… Ja paljon, paljon muuta!

James Robor on kirjailij ja vihkiytynyt Jumalan palvelija. Jamesilla on Liberty Universityssa suoritettu kandin tutkinto psykologiassa, erikoistuen Kristilliseen neuvontaan. Halutessasi lisää tietoa Jamesista ja hänen ilmaisesta e-kirjasta

Connect with James on Facebook!   www.facebook.com/james.r.robor

Follow James on Twitter!  www.twitter.com/jamesrobor

Kingdom Glory Ministries ry    www.kingdomgloryministries.com

Kristililinen kirja ja lahja kauppa       www.kgmshop.com

 

Pin It on Pinterest