Avaimet Mahtavaan Läpimurtoon

 

                                  

Toivottomuudesta toivoon, sekaannuksesta selkeyteen ja pysähtyneisyydestä kiihdytykseen!AML front cover by PurityK

Tunnetko olevasi jumissa? Jatkatko tärkeän tavoitteen saavuttamista yrittämällä  vajoten epätoivoon kun tavoitteesi epäonnistuvat? Kuka ei olisi kokenut näitä tunteita! Vaikka voimme olla menestyneitä monilla alueilla, vain muutama voi sanoa etteivät he ole pyristelleet päästäkseen vapaaksi esteistä joillakin elämän tärkeillä alueilla.

Läpimurto on matkalla! Menestyskirjassa Avaimet Mahtavaan Läpimurtoon James jakaa 17 avainta läpimurtoon. “Avaimet” ovat yhteenveto Jamesin henkilökohtaisista kokemuksista, raamatullisista periaatteista ja tiedosta, jota hän on kerännyt opiskellen teologiaa, psykologiaa, terapiaa ja elämäntaito-ohjausta.

Etsitpä sitten parempaa ihmissuhdetta, parempaa työpaikkaa, parempaa kehoa tai parempaa mielentilaa, avaimet voivat auttaa sinua. James havainnollistaa näitä avaimia seitsemän pääalueen parissa: hengellisyys, psyyke, tunne-elämä, fysiologia, talous, suhteet ja ura.

James jakaa joitakin suurimpia läpimurtojaan mukaanlukien, kuinka hän tiputti painoaan yli 32 kg, sai ottaa vastaan tuhansia dollareita antamalla pois satasen, suoritti yliopistotutkinnon huippuarvosanoin, näki ihmeitä, parantumisen ja yliluonnollisen. Luettuasi Avaimet Mahtavaan Läpimurtoon tulet ymmärtämään

  • Jumalan ensisijalle asettamisen tärkeyden
  • Kuinka valita oikeat, saavutettavat päämäärät
  • Kuinka ylläpitää motivaatiota vaikeiden aikojen läpi
  • Anteeksiantamisen tärkeys… Ja paljon, paljon muuta!

James Robor on kirjailija, sertifioitu Kristillinen elämäntaito-ohjaaja ja vihkiytynyt Jumalan palvelija. Jamesilla on Liberty Universityssa suoritettu kandin tutkinto psykologiassa, erikoistuen Kristilliseen neuvontaan.

 

Asuville Suomen sisällä, saat nidottu hieman halvempi ja nopeampi tilaamalla suoraan meiltä….

 

OSTAA NYT   www. kgmshop.com/avaimet-mahtavaan-lapimurtoon/

 

Tämä kirja on saatavana sekä Kindle ja nidottu versiot Amazon.com

Kindle versio klikkaa tästä
Sillä Paperback version klikkaa tästä

 

 

 

Pin It on Pinterest